maanantai 31. maaliskuuta 2008

Kenkä Kumpaankin jalkaan

- Korkokengät rippi- ja muihin juhliin:
http://www.bianco.com/collections/product_description.html?articleno=20-40798-91&sid=78898c10e7c9f7ac16b39d60f8702273 (Kuvien liittäminen ei onnustu. APUVAA!)
-Upeat kesäkengät, jotka voisivat näyttää vaikka tältä:http://www.bianco.com/collections/product_description.html?articleno=20-41081-95&sid=78898c10e7c9f7ac16b39d60f8702273
En ole mikään pinkkifani, mutta nuo kengät ovat vaan niin syötävän suloiset :>
Kenkä systeemien jälkeen tunnustan, että jalkani on todella pieni. 36-38. Viimekesän ihanat, sirot balleriinat olivat minulle aivan liian isoja :<

sunnuntai 9. maaliskuuta 2008

Arg!

Nykyään on mahdotonta löytää vähän "muodokkaammalle" ihmislapselle (lapsia me kaikki ollaan, eh?) farkkuja.
Itse tunnustan olevani toivoton päärynä (melko kapea vyötärö, ja leveä persus). Varsinkin kun olen älyttömän lyhyt. Että kun farkut kokoa 40 menevät päälle vyötärö on järkyttävän iso ja lahkeet pitkät.
So, meitsin farkkuosasto yleensä on niin pieni, että kaapista löytyy about kolmet samanlaiset farkut. Asun niin pienessä kaupungissa, että ostan farkkuni suunilleen lastenvaateliikkeestä. Eli farkkuja on 170 cm asti. Mitäs sitten jos kasvan yli? AAPUUAA!!

Joten yleensä jos farkut menevät reisien ja persuksen yli, niin vyötärö on toivottoman suuri (kuten jo sanoinkin). Joka on muuten aika epämukavaa... Kerrankin olin unohtanut yksistä farkuista vyön kotiin, joten täytyi ottaa takistani vyö ja pitää sitä housuissa *noloa*
Eli Only-farkut on minulle utopiaa, ja muutkin muotifarkut.
Pillifarkkuja en ole edes uskaltanut koittaa.
Mitäs kokemuksia teillä on ns. muotifarkuista?

lauantai 8. maaliskuuta 2008

New Esprit style

Olempas sitten kauan haikaillut jonkun isomman laukun perään.
Minulla oli vaan vaaleansininen Marimekon Unikko laukku, sellainen pieni. Siitä en jaksanut ottaa kuvia. Tämä tästä johdannosta. Menin sitten Sokokseen ja ostin Esprit kangaslaukun. Koitan liittää kuvan tähän nyt (Onnistumisesta ei ole mitään takeita!)
So you see, että se on tummansinen. Ja tosi näppärän kokoinen, ei liian mohlo eikä mitenkään kovin pienikään. Muutama koulukirja sinne mahtuu aivan leikiten.
Kiitoksia tältä kertaa ;>